Seuraa Säästöpankkiryhmä

Hyviä tekoja -äänestys starttaa tällä viikolla – ehdota kohdetta ja anna äänesi!

Uutinen   •   Maalis 26, 2018 09:48 EEST

Säästöpankin jokavuotinen Hyviä tekoja -äänestys käynnistyy tällä viikolla. Suomalaisen yhteiskunnan paikallinen tukeminen on oleellinen osa Säästöpankin toimintaa – esimerkiksi viime vuonna lahjoituksia tehtiin yhteensä 750 000 euroa eri kohteisiin ympäri Suomen.

Lahjoituskohteet päätetään yhdessä suomalaisten kanssa

”Hyviä tekoja -äänestys antaa äänen suomalaisille. Ihan jokainen voi kertoa oman ehdotuksensa lahjoituskohteesta, tai vaikka useita – sana on vapaa!”, Säästöpankkiryhmän markkinointi- ja viestintäjohtaja Laine Spellman kertoo.

Hyviä tekoja -äänestys toteutettiin viime vuonna ensimmäistä kertaa. Äänestyskohteita kertyi yhteensä liki 900 ja ääniä annettiin yli 326 000. 

”Äänten määrä oli ihan huikea! Huomasimme, että ihmiset ovat kiinnostuneet vaikuttamaan ja siksi päätimme ottaa äänestyksestä jokavuotisen perinteen”, Spellman iloitsee. 

Voittovarojen jakamisella pitkät perinteet

Voittovaroista jakaminen on kirjattu jo Säästöpankkilakiin vuonna 1896. Spellmanin mukaan hyvän tekeminen kuuluu Säästöpankissa edelleen jatkuvaan tekemiseen, ympäri vuoden: ”Pohdimme koko ajan uusia tapoja auttaa suomalaisia ihmisiä ja yhteisöjä. Tällä hetkellä yhtenä tärkeänä kohderyhmänämme ovat nuoret”.

Hyviä tekoja -äänestys on käynnissä 26.3.–15.4.2018 osoitteessa www.saastopankki.fi/hyvia-tekoja

Lisätietoja: markkinointi- ja viestintäjohtaja Laine Spellman, 040 455 5562 laine.spellman@saastopankki.fi

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.