Seuraa Säästöpankkiryhmä

Kaksi vahvaa suomalaista pankkiryhmää laajaan tuoteyhteistyöhön

Uutinen   •   Joulu 05, 2017 08:30 EET

Säästöpankkiryhmä ja POP Pankki -ryhmä aloittavat laajan tuoteyhteistyön, jonka tavoitteena on tuoda Säästöpankkiryhmään kuuluvien Sp-Henkivakuutus Oy:n ja Sp-Rahastoyhtiö Oy:n tuotteet POP Pankkien valikoimaan sekä Suomen Vahinkovakuutus Oy:n vahinkovakuutustuotteet Säästöpankkien asiakkaille pankkikonttoreissa ja sähköisissä kanavissa.

Yhteistyösopimuksessa ovat mukana Säästöpankkiryhmän jäsenpankkien 150 pankkikonttoria ja POP Pankki -ryhmän 81 pankkikonttoria eri puolilla Suomea.

”POP Pankeilla on tutkimusten mukaan Suomen tyytyväisimmät asiakkaat. Osana POP Pankki -ryhmän uudistumista ja digitalisoitumista rakennamme entistäkin laadukkaamman tuotetarjoaman pitkäaikaissäästämiseen, henkivakuuttamiseen ja sijoittamiseen. Säästöpankin meille räätälöimät tuotteet edustavat tuotevertailujen vahvinta kärkeä”, toteaa POP Pankkiliiton toimitusjohtaja Pekka Lemettinen.

”Haluamme rakentaa molemmille toimivan ja kattavan finanssipalveluita tuottavan yhteistyön kumppanuuden avulla.Näin voimme tarjota erittäin hyvin menestyneitä tuotteitamme entistä laajemman asiakaskunnan saataville ja samalla parannamme omaa tuotetarjoamaamme vahinkovakuuttamisen puolella. Kahden vahvasti asiakastyytyväisyyteen panostavan pankkiryhmän yhteistyö on asiakkaiden voitto. Samanlaisen arvopohjan omaavien on helppo tehdä yhteistyötä”, sanoo Sp-Henkivakuutuksen toimitusjohtaja Ville Raunio.

Yhteistyön myötä POP Pankkien noin 250 000 asiakasta ja Säästöpankkien noin 470 000 asiakasta saavat jatkossa omasta pankistaan yhä kattavammin omaan elämäntilanteeseen sopivimmat kokonaisvaltaiset säästämisen, sijoittamisen ja vakuuttamisen ratkaisut.

Lisätietoja:

Ville Raunio, toimitusjohtaja, Sp-Henkivakuutus

Puhelin: 040 530 3303, sähköposti: ville.raunio@saastopankki.fi

Pekka Lemettinen, toimitusjohtaja, POP Pankkiliitto osk

Puhelin: 040 503 5411, sähköposti: pekka.lemettinen@poppankki.fi

Säästöpankki on Suomen vanhin pankkiryhmä, jonka asiakkaana on 470 000 suomalaista kotitaloutta, pk-yritystä tai maatilataloutta. Asiakkailleen Säästöpankkiryhmä tarjoaa kattavien vähittäispankkipalvelujen lisäksi sijoittamisen, kodinvaihdon ja vakuuttamisen palvelut. Säästöpankkiryhmään kuuluu 23 Säästöpankin lisäksi Sp-Rahastoyhtiö, Sp-Henkivakuutus, Säästöpankkien Keskuspankki Suomi Oyj, kiinteistönvälitysketju Sp-Koti ja Säästöpankkiliitto Osk. Säästöpankkiryhmä työllistää noin 1400 ihmistä eri puolilla Suomea. www.saastopankki.fi

POP Pankit ovat asiakkaitaan varten perustettuja osuuskuntamuotoisia pankkeja, joilla tutkimusten mukaan on Suomen tyytyväisimmät asiakkaat ja paras asiakaspalvelu. POP Pankki -ryhmään kuuluu 26 POP Pankkia, verkossa toimiva vahinkovakuutusyhtiö POP Vakuutus, POP Pankkien keskusluottolaitos Bonum Pankki Oy ja POP Pankkiliitto osk. Lisätietoja osoitteessa www.poppankki.fi.


Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.