Seuraa Säästöpankkiryhmä

​Kiireinen sijoittaja luottaa ammattilaiseen

Uutinen   •   Huhti 04, 2016 10:48 EEST

Sijoittaminen on mahdollista silloinkin, kun oma aika ei riitä pörssikurssien seuraamiseen. 

Suora osakesijoittaminen on aikaa vievää puuhaa. Pitää ehtiä seuraamaan markkinoita, osakekurssien liikkeitä ja tehdä analyyseja. Jos ei ole oikeaan aikaan hereillä, voi tulla pahasti takkiin. Onneksi on muitakin tapoja saada rahansa tuottamaan.

Jos itsellä ei riitä aika sijoitusmarkkinoiden seuraamiseen, sijoitukset kannattaa luottaa ammattilaisen käsiin.

– Ammattilaiset pystyvät reagoimaan markkinoiden muutoksiin ihan toisella tavalla. Heillä on ajantasainen tieto, näkemystä ja oikeanlaiset työvälineet sijoituspäätösten tekemiseen, sanoo Avain Säästöpankin konttorinjohtaja Susanna Järvenpää.

Rahastot ovat yksi parhaista keinoista saada varoille vaivattomasti tuottoa. Ammattimaiset salkunhoitajat huolehtivat rahaston tuottavuudesta sijoittajan puolesta.

Vaivatonta säästämistä
Kun varat on luotettuna ammattilaisen käsiin, sijoitusten hoito tapahtuu kuin itsestään ja sijoittaja voi keskittyä muihin asioihin.

– Rahastoon sijoittaessa sijoittajan ei tarvitse käyttää aikaa yritysten seuraamiseen eikä miettiä, ostaisiko jonkun tietyn yhtiön osakkeita ja milloin, Järvenpää sanoo.

Onnistuneet sijoitukset takaa hyvä suunnittelu. Sen takia kiireisimmänkin sijoittajan kannattaa sijoituspäätöksiä pohtiessa raivata kalenterista hetki aikaa, jolloin voi istahtaa pankin asiantuntijan kanssa juttelemaan.

– Kun säästämisen tavoite, sijoitusaika, sijoittajan tuotto-odotukset ja riskinsietokyky on huolella alussa kartoitettu, sijoituksia ei tarvitse sen jälkeen liiemmin ajatella. Jos rahastosijoituksiin tarvitsee jossain vaiheessa tehdä muutoksia, se onnistuu vaivattomasti verkkopankissa.

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.