Seuraa Säästöpankkiryhmä

​Nooa Säästöpankki ja Helsinki Seagulls yhteistyöhön

Uutinen   •   Kesä 21, 2016 08:45 EEST

Nooa Säästöpankki aloittaa yhteistyön Korisliigassa pelaavan Helsinki Seagulls -koripallojoukkueen kanssa. Yhteistyösopimus koskee Korisliigan pelikautta 2016–2017.

- Seagulls on energinen, ketterä ja paikallinen joukkue – aivan kuten mekin, sanoo Nooa Säästöpankin toimitusjohtaja Tommi Rytkönen ja jatkaa:

- Muutamasta arjen kohtaamisesta alkunsa saanut yhteistyökuvio on meille mitä erinomaisin tapa olla taas askeleen lähempänä luontaista vuorovaikutusta yhteisömme kanssa.

Yhteistyö koskee Korisliigan pelikautta 2016–2017 ja koostuu Hoops for Kids -tapahtumayhteistyöstä, otteluisännyydestä ja yleisestä näkyvyydestä Seagullsin Töölön Kisahallin peleissä sekä tietysti erilaisista markkinoinnillisista ja viestinnällisistä kuvioista.

- Uskon, että Gulls-yhteistyöllä on paljon annettavaa meille molemmille. Tarkoitus on lähteä rakentamaan pitkäjänteistä kumppanuutta ja saavuttaa aitoa molemminpuolista hyötyä. Melko mukavaahan tietysti on myös se, että voimme olla mukana viemässä eteenpäin stadilaista koripalloa, kertoo Rytkönen.

- Tämä on meille luonnollinen yhteistyömalli, koska urheilujoukkue tarvitsee varsin joustavaa ja vuorovaikutteista pankkikumppania. Esimerkiksi ulkomaalaispelaajiemme pankkiasiat vaativat usein henkilökohtaista ja hiukan erilaista pankkipalvelua kuin mihin on normaalisti totuttu. Nooa Säästöpankin paikallisuus ja palveluasenne tukevat täydellisesti tätä kokonaisuutta. Uskomme, että tästä tulee antoisa kumppanuus, toteaa Seagullsin toimitusjohtaja Sauli Silvonen.

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.