Seuraa Säästöpankkiryhmä

​Säästöpankkien Visa-korttien myöntäjä vaihtuu

Uutinen   •   Marras 30, 2015 13:13 EET

Säästöpankkiryhmän Visa-korttien myöntäjä vaihtuu 1.12.2015. Visa-korttituotteet myöntää jatkossa Säästöpankkien Keskuspankki Suomi Oyj. Se toimii paikallisten Säästöpankkien keskusluottolaitoksena ja vastaa jatkossa mm. Säästöpankkien Visa-korttien myöntämisestä ja toiminnasta. Säästöpankkien Keskuspankki on Säästöpankkien omistama kotimainen talletuspankki.

Nykyisten Visa Debit, Visa Electron ja Visa Business Debit -korttien myöntäjä on tällä hetkellä asiakkaan Säästöpankki ja Visa Credit -kortin ja korttiluoton myöntäjä on Nets Oy. Edellä mainittujen Visa-korttien sopimukset sekä korttiluotot siirretään Säästöpankkien Keskuspankille 1.12.2015.

Uudistuksen myötä myös Säästöpankkien Visa-kortteja koskevat ehdot uudistuvat - kaikkien Säästöpankkien korttien korttiehdot ovat nyt yhdistetty samoihin korttiehtoihin. Uudet Yleiset korttiehdot, jotka sisältävät jatkossa Visa-luoton ehdot ovat päivitetty vastaamaan Visa-korttien myöntäjän vaihdosta ja ne löytyvät Säästöpankin konttorista, verkkopankista sekä ovat luettavissa täältä. Uudistuksen myötä Säästöpankkien Visa Electron -, Visa Credit/Debit -, ja Credit/Debit Gold -korteille lisätään myös lähimaksuominaisuus. Lisää tietoa lähimaksamisesta saa osoitteesta www.saastopankki.fi/lahimaksaminen.

Kortin myöntäjän vaihdos, Visa-luoton siirto ja korttiehtojen muutos ei aiheuta asiakkaille toimenpiteitä. Nykyinen Visa-kortti toimii normaalisti voimassaoloaikansa päättymiseen saakka, minkä jälkeen Visa-kortti uusitaan normaalein ehdoin. Visa-korttia voi edelleen hallinnoida verkkopankissa sekä soittamalla Säästöpankin konttoriin tai Visa Credit -korttien osalta Visa-asiakaspalveluun (09) 6964 6014. Säästöpankkisi vastaa mielellään tähän muutoksiin liittyviin kysymyksiin.

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.