Seuraa Säästöpankkiryhmä

​Tommi Grönlund Nooa Säästöpankin liiketoimintajohtajaksi

Uutinen   •   Kesä 30, 2016 07:00 EEST

Pääkaupunkiseudulla toimiva Nooa Säästöpankki vahvistaa rivejään uudella liiketoimintajohtajalla. Tommi Grönlund hyppää remmiin 1.7. alkaen. Grönlund siirtyy pestiin Amer Sportsilta, jossa mies on toiminut kenttämyyntipäällikkönä.

Liiketoimintajohtajan saappaisiin tarvittiin uusi henkilö, kun tehtävää vetänyt Teemu Kokko siirtyi uusiin tehtäviin toimialan ulkopuolelle. Nooa Säästöpankin toimitusjohtaja Tommi Rytkönen toivottaa kaimansa tervetulleeksi taloon.

- Halusimme tehtävään näkemyksellisen ja nälkäisen joukkuepelaajan, joka on valmis haastamaan toimialan perinteisiä toimintatapoja. Pankkialaa ravistellaan tulevina vuosina rajusti ja siinä kyydissä asiakkaan näkökulma on pidettävä kirkkaana mielessä. Tommi on juuri passeli tähän hommaan, Rytkönen tiivistää.

Tommi Grönlund näkee pankin vahvuudet poikkeuksellisen henkilökohtaisessa palvelussa.

- Kaikesta näkee, että Nooa Säästöpankki on vastavirtaan kulkeva toimija, joka on aidosti kiinnostunut asiakkaista. Tämä yhdistettynä henkilökohtaiseen palveluun luo mielettömän mahdollisuuden erottua muista pääkaupunkiseudun pankeista. Pankin asiantuntijan voi kutsua vaikka kotiin, kahvilaan tai duunipaikalle. Panostus palveluun on avain kasvuun, hän toteaa.

Ennen Amer Sportsia Grönlundilla on takanaan 10-vuotinen taival Danske Bankissa, jossa hän toimi muun muassa konttoriryhmän vetäjänä ja rahoituspäällikkönä. Grönlund on myös tuttu viheriöiltä: hän on entinen ammattilaisfutari ja lajin Suomen mestari. Uudessa tehtävässä häntä houkuttelivat tekemisen meininki ja pankin erityislaatuinen henki.

- Innostuin Nooa Säästöpankin tavoitteellisuudesta. Pankki ei ole jumittumassa aloilleen, vaan rynnistää vahvasti eteenpäin. Tästä on hienoa jatkaa, sanoo Grönlund.

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.