Seuraa Säästöpankkiryhmä

Kirsi Autiosalo on nimitetty Säästöpankkiliiton riskienhallintajohtajaksi

Lehdistötiedote   •   Touko 20, 2013 09:00 EEST

KTM Kirsi Autiosalo (42) on nimitetty Säästöpankkiliiton riskienhallintajohtajaksi 20.5.2013 alkaen.

Autiosalon tehtävänä on johtaa ja koordinoida Säästöpankkiliiton riskienhallintaa tavoitteenaan edistää Säästöpankkien ja Säästöpankkiryhmän kilpailukykyä ja toimintaedellytyksiä. Autiosalo kuuluu liiton johtoryhmään ja raportoi toimitusjohtaja Pasi Kämärille.

Autiosalolla on pitkä kokemus tasehallinnasta (ALM) ja riskienhallinnasta. Hän on ollut Danske Bankin ja sen edeltäjien Sampo Pankin ja Leonia Pankin palveluksessa eri tehtävissä vuodesta 1999. Sitä ennen hän työskenteli mm. Omaisuudenhoitoyhtiö Arsenalissa ja Suomen Säästöpankissa.

Säästöpankkiliittoon Autiosalo tulee Danske Bankin ALM & Market Risk -toiminnan johtajan paikalta, jossa hänen päävastuinaan ovat olleet tasehallinta, markkina- ja likviditeettiriskien hallinta, ratingsuhteet sekä pankin pitkä varainhankinta.

Lisätietoja: Säästöpankkiliiton toimitusjohtaja Pasi Kämäri, puh. (09) 5480 5240, 0500 688 222,
sähköposti: pasi.kamari@saastopankki.fi.

Säästöpankkiliiton riskienhallintajohtaja Kirsi Autiosalo, puh. 050 4200 867,
sähköposti: kirsi.autiosalo@saastopankki.fi.

Säästöpankkiryhmään kuuluu 31 Säästöpankkia ja keskusjärjestö Säästöpankkiliitto. Omia konttoreita on 200, ja yhteistyön kautta asiakkailla on käytettävissään yhteensä lähes 400 konttoria, 200 palvelu- ja maksuautomaattia ja kaikki Suomen käteisautomaatit. Säästöpankkien päämääränä on edistää säästämistä ja asiakkaiden taloudellista hyvinvointia. Palvelun perusperiaatteita ovat asiakasläheisyys ja paikallisuus. Tavoitteena on jatkuva, kannattava kasvu ja vakavaraisuuden pitäminen turvatulla tasolla. Vuonna 2012 liikevoittoa kertyi 67,1 miljoonaa euroa, vakavaraisuus oli 22,1 % ja asiakasmäärä 588 500. www.saastopankki.fi


Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.