Seuraa Säästöpankkiryhmä

Korttitapahtumien väärinkäytön torjunta tekstiviesteillä

Lehdistötiedote   •   Tammi 02, 2011 09:24 EET

Tekstiviestit ovat uusi yhteydenottokanava korttitapahtumien väärinkäytön ehkäisyssä. Kortinhaltijana voit saada Luottokunnalta tekstiviestin koskien ostotapahtumien oikeellisuuden varmistamista tai väärinkäytön ehkäisemiseksi tehtävää korttisulkua.

Miten tekstiviestipalvelu toimii

  • Saat Luottokunnan nimissä saapuvan tekstiviestin, jossa ilmoitetaan tulevasta toiminnasta: korttitapahtuman oikeellisuuden tarkistamisesta tai kortin sulkemisesta.
  • Toinen viesti kertoo suoritettavan toimenpiteen: korttitapahtuman oikeellisuuden tarkistaminen tai kortin sulkeminen. Vastaaminen tekstiviestiin on tehty helpoksi. Vastaat vain lähettämällä yhden kirjaimen.
  • Seuraava tekstiviesti antaa ohjeet mahdollisista jatkotoimenpiteistä.
  • Puhelinnumeroon, josta tekstiviesti tulee, ei voi soittaa, sillä se on tarkoitettu vain tekstiviestipalvelun käyttöön. Jos epäilet viestin oikeellisuutta, voit soittaa numeroon 09 - 6964 6900. Älä koskaan lähetä kortinnumeroasi suojaamattomassa yhteydessä.
  • Jos kyseessä oli korttisulku ja annat luvan kortin sulkuun, saat uuden kortin noin viikossa konttoriisi. Tunnusluku tulee kotiosoitteeseesi.
  • Varmista, että Luottokunnan/Säästöpankin rekisterissä on ajantasaiset yhteystietosi ja matkapuhelinnumerosi. Tekstiviesteihin vastaaminen maksaa sinulle tekstiviestin lähetyshinnan.

Lisätietoja saat pankistasi tai Luottokunnan asiakaspalvelusta puh. (09) 6964 6014 ma-pe 8-20 ja la 9-16.

Säästöpankkiryhmään kuuluu 33 Säästöpankkia ja keskusjärjestö Säästöpankkiliitto. Omia konttoreita on noin 210, ja yhteistyön kautta asiakkailla on käytettävissään yhteensä yli 400 konttoria, 200 palvelu- ja maksuautomaattia ja kaikki Suomen käteisautomaatit. Säästöpankkien päämääränä on edistää säästämistä ja asiakkaiden taloudellista hyvinvointia. Palvelun perusperiaatteita ovat asiakasläheisyys ja paikallisuus. Tavoitteena on jatkuva, kannattava kasvu ja vakavaraisuuden pitäminen turvatulla tasolla. Vuonna 2011 liikevoittoa kertyi 65,4 miljoonaa euroa, vakavaraisuus oli 22,1 % ja asiakasmäärä 587 000. www.saastopankki.fi

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.