Seuraa Säästöpankkiryhmä

NetPosti on nyt osa Säästöpankkien verkkopankkia

Lehdistötiedote   •   Tammi 11, 2012 10:18 EET

Postin NetPosti-palvelu on nyt liitetty osaksi Säästöpankkien verkkopankkia. Verkkopankin ja NetPostin avulla asiakas voi vastaanottaa, maksaa ja arkistoida laskunsa ja muut asiaviestinsä helposti ja kätevästi. Asiakkaiden tärkeät asiaviestit ovat maksuttomasti ja järjestelmällisesti arkistoituna yhdessä paikassa seitsemän vuotta.

Yhdistämällä NetPostin verkkopankkiinsa Säästöpankit pystyvät helpottamaan ja nopeuttamaan entistä paremmin asiakkaidensa tärkeiden asioiden hoitamista.

”Säästöpankkien tavoitteena on tukea asiakkaidensa taloudellista hyvinvointia ja helpottaa taloudenhallintaa. NetPosti on sähköinen asiointipalvelu, joka sisältää postilaatikon, arkiston, tuhansia sähköisiä asiointilomakkeita sekä näköislehtiä eri kustantajilta. Näin NetPosti täydentää loistavasti Säästöpankkien verkkopankkia. Yhdessä palvelut auttavat siirtämään kodin mappihyllyt sähköiseen muotoon”, toteaa Säästöpankkiliiton kehitysjohtaja Harri Mattinen.

”Säästöpankit ovat kehittäneet palveluaan erittäin asiakaslähtöisesti. Asiakkaan kannalta on kätevää, että tärkeät tiedot tilitiedoista palkkakuitteihin ja laskuista vakuutuspostiin saa samaan paikkaan ja ne säilyvät siellä tallessa”, toteaa NetPosti-palvelun johtaja Tommi Björklund.

Lisätietoja:

NetPosti-palvelusta vastaava johtaja Tommi Björklund, puh. 050 3866 203, tommi.bjorklund@itella.com
Kehitysjohtaja Harri Mattinen, Säästöpankkiliitto, puh. 040 849 2559, harri.mattinen@saastopankki.fi


NetPosti on kuluttajien, yritysten ja yhteisöjen turvallinen sähköinen asiointipalvelu. NetPosti sisältää postilaatikon, arkiston, tuhansia sähköisiä asiointilomakkeita sekä näköislehtiä eri kustantajilta. Lähettäjäyrityksiä palvelussa on tällä hetkellä noin 4 000. Käyttäjiä palvelulla on yli 350 000. Vuonna 2011 NetPostin kautta jaeltiin kuluttajille noin 10 miljoonaa sähköistä kirjettä. Itella on laajentanut NetPostia myös yritys- ja yhteisövastaanottajille. NetPostiin voi tutustua tarkemmin osoitteesta www.netposti.fi.

Säästöpankkiryhmään kuuluu 33 Säästöpankkia ja keskusjärjestö Säästöpankkiliitto. Omia konttoreita on noin 210, ja yhteistyön kautta asiakkailla on käytettävissään yhteensä yli 400 konttoria, 200 palvelu- ja maksuautomaattia ja kaikki Suomen käteisautomaatit. Säästöpankkien päämääränä on edistää säästämistä ja asiakkaiden taloudellista hyvinvointia. Palvelun perusperiaatteita ovat asiakasläheisyys ja paikallisuus. Tavoitteena on jatkuva, kannattava kasvu ja vakavaraisuuden pitäminen turvatulla tasolla. Vuonna 2011 liikevoittoa kertyi 65,4 miljoonaa euroa, vakavaraisuus oli 22,1 % ja asiakasmäärä 587 000. www.saastopankki.fi

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.