Seuraa Säästöpankkiryhmä

Säästöpankin uusi Sp-Vakuutus: henkilökohtaista palvelua verkossa

Lehdistötiedote   •   Loka 16, 2012 09:00 EEST

Säästöpankit ovat valinneet uudeksi vahinkovakuutuskumppanikseen Suomen Vahinkovakuutus Oy:n. Yhtiö tarjoaa Säästöpankeille räätälöidyt vakuutuspalvelut ns. white label -mallin mukaisesti, ja Säästöpankit myyvät vakuutukset oman brändinsä mukaisella Sp-Vakuutus-nimellä.

Sp-Vakuutus on verkossa toimiva palvelu, joka tarjoaa totuttua läpinäkyvämpää vakuutuspalvelua. Vakuutusten vertailu, niiden kattavuus ja ehdot ovat selkeitä, joten asiakkaan on helppo muodostaa käsitys siitä, miltä riskeiltä hän haluaa suojautua. Kun mm. päällekkäiset vakuutukset vältetään, hinnoittelu on oikeudenmukaisempaa ja kokonaishinta edullisempi.

Valikoimaan kuuluvat kaikki tavallisimmat henkilöasiakkaan tarvitsemat vahinkovakuutuspalvelut, kuten koti-, ajoneuvo-, vene-, matka- ja tapaturmavakuutukset. Sp-Vakuutuksen toiminta alkaa keväällä 2013.

Lisäys 3.5.2013: Palvelun nimi on Säästöpankin vakuutukset. Verkkokauppa aukeaa toukokuun aikana. Tavoitepäivä on 15.5.2013. Seuraa uutishuonetta, niin tiedät, milloin kauppa on auki.

”Kumppanimme on täysin uudenlainen vakuutusyhtiö. Sen avulla voimme tarjota Suomen edistyksellisimmät vakuutuspalvelut. Verkossa hintojen laskeminen ja vertailu on poikkeuksellisen vaivatonta vaikka kotisohvalta. Asioinnin tukena on puhelinpalvelu, reaaliaikainen nettikeskustelukanava (chat) ja sähköposti. Palvelu siis yhdistää verkkokaupan helppouden ja Säästöpankeille tunnusomaisen henkilökohtaisen palvelun”, Säästöpankkiliiton toimitusjohtaja Pasi Kämäri kuvaa.

”Verkossa toimiva vakuutuspalvelu vahvistaa verkkopalvelujen aktiivisen kehittäjän asemaamme suomalaisessa finanssikentässä. Syyskuussa aloitimme Suomen ensimmäisenä pankkina asiakkaiden taloudenhallintapalvelun verkkopankissa (Finanssivahti) ja loppuvuodesta tarjoamme henkilöasiakkaillemme ensimmäisen version mobiiliverkkopankista, josta tulee yksi maan parhaista.”

Suomen Vahinkovakuutus Oy on edelläkävijä suomalaisessa vahinkovakuutuskentässä. Yhtiö profiloituu räätälöityjen vakuutuspalvelujen tuottajana yhteistyökumppaneille, kuten Säästöpankeille. Suomen Vahinkovakuutuksen omistaa POP Pankki -ryhmä, jolle vakuutukset tuotetaan POP Vakuutus -brändillä. Yhtiö sai toimiluvan Finanssivalvonnalta vuoden 2012 alussa.

Säästöpankkien yhteistyö Lähivakuutuksen kanssa päättyi aiemmin tänä vuonna, kun Lähivakuutus ja Tapiola yhdistyivät. 

Lisätietoja:

Säästöpankkiliiton toimitusjohtaja Pasi Kämäri, puh. (09) 5480 5240, 0500 688 222, pasi.kamari@saastopankki.fi.

Suomen Vahinkovakuutus Oy:n toimitusjohtaja Pasi Puntari, puh. 0400 429 106, pasi.puntari@suomenvahinkovakuutus.fi.

Säästöpankkiryhmään kuuluu 33 Säästöpankkia ja keskusjärjestö Säästöpankkiliitto. Omia konttoreita on noin 210, ja yhteistyön kautta asiakkailla on käytettävissään yhteensä yli 400 konttoria, 200 palvelu- ja maksuautomaattia ja kaikki Suomen käteisautomaatit. Säästöpankkien päämääränä on edistää säästämistä ja asiakkaiden taloudellista hyvinvointia. Palvelun perusperiaatteita ovat asiakasläheisyys ja paikallisuus. Tavoitteena on jatkuva, kannattava kasvu ja vakavaraisuuden pitäminen turvatulla tasolla. Vuonna 2011 liikevoittoa kertyi 65,4 miljoonaa euroa, vakavaraisuus oli 22,1 % ja asiakasmäärä 587 000. www.saastopankki.fi

Kommentit (2)

    Enpäs löytänyt Suomen Vahinkovakuutuksen vakuutusten hintoja.

    Ehkä en vaan osannut katsoa.

    - maire - 2013-02-18 09:33 EET

    Huomenta ja kiitos palautteesta. Suomen Vahinkovakuutuksen hintoja ei tosiaan löydy vielä. Säästöpankit käynnistävät vakuutustensa myynnin ko. yhtiön kanssa huhtikuun alkupuolella. Tiedotamme asiasta, kun myynti alkaa ja Säästöpankin vakuutukset löytyvät netistä. Silloin löytyvät hinnatkin, ja luotan siihen, että ne yllättävät iloisesti. Ystävällisin terveisin Heli-Kirsti Säästöpankin viestinnästä.

    - Heli-Kirsti Airisniemi - 2013-02-18 10:08 EET

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.