Seuraa Säästöpankkiryhmä

Säästöpankin vakuutukset nyt helposti ja nopeasti verkkokaupasta

Lehdistötiedote   •   Touko 15, 2013 14:03 EEST

Säästöpankkiryhmä on avannut suomalaisten käyttöön vakuutusten verkkokaupan. Säästöpankin vakuutukset tarjoaa asiakkaille aivan uudenlaisen vakuutuskokemuksen. Voit hankkia itsellesi ja perheellesi vakuutukset silloin, kun sinulle parhaiten sopii, vaikka kotisohvalla istuen. Verkkokauppa on turvallinen, edullinen ja helppo. Asioidessasi tiedät koko ajan, mitä vakuutuksia ja kuinka kattavaa turvaa olet hankkimassa – ja mitä erilaiset vaihtoehdot maksavat.

Verkkokaupassa vältät tarpeettomat ja päällekkäiset vakuutukset, jotka usein nostavat vakuuttamisen kokonaishintaa. Voit räätälöidä vakuutuksesi omien tarpeittesi mukaan ja kokeilla erilaisia vaihtoehtoja. Miten esimerkiksi suurempi omavastuuosuus tai kattavampi turva vaikuttaa hintaan?

Verkkokaupasta saat tavallisimmat henkilöasiakkaan vakuutuspalvelut, kuten koti-, auto-, vene-, matka- ja tapaturmavakuutukset. Klikkaa www.saastopankinvakuutukset.fi. Palvelu toimii suomeksi ja ruotsiksi.

Henkilökohtainen palvelu kuuluu asiaan

Vaikka asioit verkkokaupassa, et ole yksin. Tukenasi on asiakaspalvelu, johon voit olla yhteydessä joko chatin kautta keskustellen, puhelimitse tai sähköpostitse. Asiakaspalvelu on avoinna ma–pe klo 9.00–17.00. Lisäksi matkahätäpalvelu päivystää 24/7-periaatteella eli 24 tuntia vuorokaudessa vuoden ympäri.

Verkkokaupassa saat henkilökohtaista palvelua jopa helpommin kuin konttorissa. Vakuutusyhtiö puolestaan säästää konttorin ylläpitämisen kulut ja pystyy pitämään vakuutusten hinnat kohtuullisina.

Vakuutuksia hankkiessasi voit käyttää minkä tahansa pankin verkkopankkitunnuksia. Palvelussa voit myös helposti irtisanoa vanhat vakuutukset. Korvausasiat hoituvat verkkokaupassa tai puhelimitse. Paperisia lomakkeita ei tarvitse täyttää.

”Verkkokaupan on suunnitellut kumppanimme Suomen Vahinkovakuutus Oy, joka toimii myös vakuutuksenantajana. Kumppanimme avulla voimme tarjota Suomen edistyksellisimmät vakuutuspalvelut. Palvelu yhdistää verkkokaupan helppouden ja Säästöpankeille tunnusomaisen henkilökohtaisen palvelun”, Säästöpankkiliiton kehitysjohtaja Harri Mattinen kuvaa.

”Suomen Vahinkovakuutuksen strategiana on tuottaa vakuutuspalveluita kumppaneille. Yhteistyö Säästöpankkiryhmän kanssa on vahvin mahdollinen luottamuksen osoitus uuden yhtiön toiminnalle”, toteaa Suomen Vahinkovakuutuksen toimitusjohtaja Pasi Puntari.

Suomen Vahinkovakuutus Oy on POP Pankki -ryhmän omistama yhtiö. Se tuottaa vakuutukset myös omistajaryhmälleen markkinointinimellä POP Vakuutus.

Hyödynnä aloitusetu!

Säästöpankin vakuutuksissa et maksa turhasta, joten vakuutusmaksusi hinta kestää vertailun. Nyt kannattaa hyödyntää myös Säästöpankin vakuutusten aloitusetu. Saat tuntuvan alennuksen ensimmäisen vuoden vapaaehtoisista vakuutusmaksuista. Ota yhteyttä Säästöpankkiin, niin kerromme lisää ja annamme sinulle kampanjakoodin, jolla saat aloitusedun verkkokaupassa.

Säästöpankkien yhteystiedot: www.saastopankki.fi/yhteystiedot ja verkkokauppa: www.saastopankinvakuutukset.fi.

Lisätietoja vakuutusyhteistyöstä:

Säästöpankkiliiton kehitysjohtaja Harri Mattinen, puh. (09) 5480 5210 ja s-posti harri.mattinen@saastopankki.fi.

Suomen Vahinkovakuutus Oy:n toimitusjohtaja Pasi Puntari, puh. 0400 429 106, pasi.puntari@suomenvahinkovakuutus.fi.


Säästöpankkiryhmään kuuluu 31 Säästöpankkia ja keskusjärjestö Säästöpankkiliitto. Omia konttoreita on 200, ja yhteistyön kautta asiakkailla on käytettävissään yhteensä lähes 400 konttoria, 200 palvelu- ja maksuautomaattia ja kaikki Suomen käteisautomaatit. Säästöpankkien päämääränä on edistää säästämistä ja asiakkaiden taloudellista hyvinvointia. Palvelun perusperiaatteita ovat asiakasläheisyys ja paikallisuus. Tavoitteena on jatkuva, kannattava kasvu ja vakavaraisuuden pitäminen turvatulla tasolla. Vuonna 2012 liikevoittoa kertyi 67,1 miljoonaa euroa, vakavaraisuus oli 22,1 % ja asiakasmäärä 588 500. www.saastopankki.fi


Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.