Seuraa Säästöpankkiryhmä

Säästöpankkien uusi kiinteistövälitysketju Sp-Koti nimen alle

Lehdistötiedote   •   Helmi 01, 2011 09:26 EET

Säästöpankit ovat perustaneet uuden kiinteistövälitysketjun, joka muodostuu itsenäisten yrittäjien verkostosta. Kiinteistövälitysketjun keskusyhtiön nimi on Sp-Koti Oy (Sb-Hem) ja yhtiö on aloittanut toimintansa. Yhtiön toimitusjohtajaksi on nimitetty Pekka Ronkainen.

Säästöpankit ovat perustaneet uuden yhtiön tuottamaan ja kehittämään Säästöpankkien asiakkaiden asumiseen ja asunnonvaihtoon liittyviä palveluita. Uusi yhtiö, Sp-Koti Oy, tulee toimimaan franchising-antajana itsenäisille paikallisesti toimiville kiinteistövälitysliikkeille, jotka saavat uudessa toimintamallissa vahvan tuen paikallisilta Säästöpankeilta. 
- Yhteistyö paikallisen Säästöpankin kanssa tuo yrittäjälle vahvan liiketoiminnallisen pohjan, Säästöpankkiliiton toimitusjohtaja Pasi Kämäri toteaa. Sp-Koti kytkeytyy Säästöpankkiin vahvasti myös logon ja visuaalisen ilmeen kautta. Uudella ilmeellä haetaan osaltaan erottautumista olemassaolevista toimijoista.

Sp-Koti Oy:n toimitusjohtajaksi on nimitetty Pekka Ronkainen. Pekka Ronkaisella on yli 26 vuoden laaja-alainen kokemus välittäjäliiketoiminnan johto-ja kehitystehtävistä.

- Sp-Koti – toimintamalli on aidosti yrittäjäystävällisin kiinteistönvälitysalan franchising-malleista. Mallissa korostuvat paikallisuus niin pankkitoiminnassa, kuin kiinteistönvälitystoiminnassa, jolloin yhteistoiminnan hyöty näkyy välittömästi yrittäjille parempana kykynä palvella asiakkaitaan tehokkaammin, toteaa Sp-Koti Oy:n toimitusjohtaja Pekka Ronkainen.

Säästöpankki on yrittäjyyttä ja edistämme suomalaista yrittäjyyttä

Säästöpankki edustaa suomalaista yrittäjyyttä parhaimmillaan. Säästöpankkien mukaantulo kiinteistövälitysalalle tarjoaa itsenäisille yrittäjille mahdollisuuden saada itselleen verkostoliiketoiminnan hyödyt ja Suomen suosituimman pankin kumppanuuden. Sp-Koti–verkosto tarjoaa yrittäjille mahdollisuuden pitkäjänteiseen ja läheiseen yhteistyöhön Säästöpankkiryhmän kanssa, toteaa Pasi Kämäri.

Toivotamme tervetulleiksi jo alalla toimivat yrittäjät että yrittäjiksi aikovat alalla jo mukana olevat henkilöt. Uusien yrittäjien suhteen säästöpankeilla on valmiudet tukea yrittäjyyden käynnistämistä. Lähdemme nopealla aikataululla rakentamaan Säästöpankkihenkistä yrittäjäketjua kevään 2011 aikana, tiivistää Pasi Kämäri.

Lisätietoja:
Säästöpankkiliitto
Pasi Kämäri, toimitusjohtaja
puh. 0500 688 222
sähköposti: pasi.kamari@saastopankki.fi

Sp-Koti Oy
Pekka Ronkainen, toimitusjohtaja
puh 050 3800 050
sähköposti: pekka.ronkainen@saastopankki.fi 

Säästöpankkiryhmään kuuluu 33 Säästöpankkia ja keskusjärjestö Säästöpankkiliitto. Omia konttoreita on noin 210, ja yhteistyön kautta asiakkailla on käytettävissään yhteensä yli 400 konttoria, 200 palvelu- ja maksuautomaattia ja kaikki Suomen käteisautomaatit. Säästöpankkien päämääränä on edistää säästämistä ja asiakkaiden taloudellista hyvinvointia. Palvelun perusperiaatteita ovat asiakasläheisyys ja paikallisuus. Tavoitteena on jatkuva, kannattava kasvu ja vakavaraisuuden pitäminen turvatulla tasolla. Vuonna 2011 liikevoittoa kertyi 65,4 miljoonaa euroa, vakavaraisuus oli 22,1 % ja asiakasmäärä 587 000. www.saastopankki.fi

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.