Seuraa Säästöpankkiryhmä

Säästöpankkiliitolle muutosmyönteinen toimitusjohtaja

Lehdistötiedote   •   Syys 01, 2017 09:00 EEST

Säästöpankkiliiton uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu Tomi Närhinen (KTM). Närhinen (s. 1965) aloittaa Säästöpankkiliiton toimitusjohtajana tänään 1.9.2017.

Ennen Säästöpankkiliiton tehtävää Närhinen toimi Rovion talousjohtajana. Tätä ennen hän on toiminut muun muassa Nordean talousjohtajana sekä konsulttina PwC:llä ja IBM:llä.

”Erittäin ylpeänä tartun Säästopankkiliiton ruoriin. Säästöpankki on reilusti asiakkaan pankki, joten tässä työssä yhdistyvät minulle tärkeät arvot kuten inhimillisyys ja ihmiskeskeisyys. Nyt lähdemme yhdessä säästöpankkilaisten kanssa viemään koko ryhmää eteenpäin. Pankkiala elää nyt niin mielenkiintoista muutosvaihetta, että on jännittävää ja innostavaa olla mukana uudistamassa pinttyneitä toimintamalleja,” Närhinen toteaa.

”Tomi on moderni liiketoiminnan kehittäjä, jolla on pitkä ja monipuolinen kokemus erilaisista talous- ja rahoitusjohdon tehtävistä. Hän on vahva muutosjohtaja, ja peliteollisuudesta on tarttunut mukaan tapa katsoa asioita uudesta näkövinkkelistä. Toivotamme Tomin erittäin tervetulleeksi joukkoomme,” Säästöpankkiliiton hallituksen puheenjohtaja Kalevi Hilli kommentoi.

”Haemme vahvaa kasvua, ja näen, meillä on Säästöpankissa siihen erinomaiset avaimet käsissämme. Uudistamme sitä aika yksipuolista tapaa, millä pankit perinteisesti palvelevat asiakkaitaan, ja laitamme kaikessa asiakkaan ensimmäiseksi. Uskon, että reilusti asiakkaan puolella olevalla pankilla on kaiken muutoksen ja murroksen keskellä yhä suurempi tilaus,” Närhinen kertoo.

Närhinen asuu Helsingissä, perheeseen kuuluu vaimo ja kolme lasta. Vapaa-aikanaan Närhinen mökkeilee, veneilee, matkailee, valokuvaa, juoksee ja lukee.

Lisätietoa antavat:

Toimitusjohtaja Tomi Närhinen +358 40 72 43 896
tomi.narhinen@saastopankki.fi

Hallituksen puheenjohtaja Kalevi Hilli +358 40 55 11 402
kalevi.hilli@saastopankki.fi

Säästöpankki on Suomen vanhin pankkiryhmä, jonka asiakkaana on 470 000 suomalaista kotitaloutta, pk-yritystä tai maatilataloutta. Asiakkailleen Säästöpankkiryhmä tarjoaa kattavien vähittäispankkipalvelujen lisäksi sijoittamisen, kodinvaihdon ja vakuuttamisen palvelut. Säästöpankkiryhmään kuuluu 23 Säästöpankin lisäksi Sp-Rahastoyhtiö, Sp-Henkivakuutus, Säästöpankkien Keskuspankki Suomi Oyj, kiinteistönvälitysketju Sp-Koti ja Säästöpankkiliitto Osk. Säästöpankkiryhmä työllistää noin 1400 ihmistä eri puolilla Suomea. 

www.saastopankki.fi

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.