Seuraa Säästöpankkiryhmä

Säästöpankkiliiton toimitusjohtaja Pasi Kämäri jättää tehtävänsä

Lehdistötiedote   •   Touko 24, 2017 09:00 EEST

Säästöpankkiliiton toimitusjohtaja Pasi Kämäri on ilmoittanut jättävänsä tehtävänsä. Uuden toimitusjohtajan haku on alkanut. Kämäri jatkaa työtään normaalisti 22.8.2017 asti.

Yhdeksän vuotta Säästöpankkiryhmässä toiminut Pasi Kämäri, 58 jättää tehtävänsä Suomen neljänneksi suurimman pankkiryhmän toimitusjohtajana. Kämäri on sopinut liiton hallituksen kanssa olevansa käytettävissä 22.8.2017 asti. Kämäri on tyytyväinen tehtyyn työhön.

– Matka on ollut hieno. Yhdeksään vuoteen mahtuu useita onnistumisia. Säästöpankit ja Säästöpankkiryhmä ovat elinvoimaisessa kunnossa ja niillä on kaikki mahdollisuudet menestyä ja kasvaa tulevaisuudessakin. Mielestäni nyt on luonnollinen kohta siirtyä syrjään ja luovuttaa vastuu uudelle vetäjälle. Se, mitä tulin tänne tekemään, on tehty. On tullut aika laittaa itseni likoon erilaisessa yritystoiminnassa. Uuden oppiminen on draiverini lähteä katsomaan uusia tuulia, Kämäri kertoo.

Uuden toimitusjohtajan haku on alkanut. Säästöpankkiliitto kiittää Kämäriä liiton luotsauksesta kohti tiivistä Säästöpankkien yhteistyötä.

– Haluan kiittää Pasia näistä Säästöpankkiryhmälle tehdyistä vuosista. Ne ovat olleet isoa rakentamisen aikaa ja Pasi on itseään säästämättä tehnyt merkittävän työn. Suuret kiitokset koko ryhmän puolesta. Onnittelut kovasta henkilökohtaisesta ratkaisusta ja menestystä sitten aikanaan uusissa tehtävissä, toivottaa Säästöpankkiliiton hallituksen puheenjohtaja, Optia Säästöpankin toimitusjohtaja Kalevi Hilli.

Lisätietoa antavat:

Toimitusjohtaja Pasi Kämäri
Puh. +358 500 688 222
pasi.kamari@saastopankki.fi

Hallituksen puheenjohtaja Kalevi Hilli
Puh. +358 40 55 11 402
kalevi.hilli@saastopankki.fi

Säästöpankki on Suomen vanhin pankkiryhmä, jonka asiakkaana on 470 000 suomalaista kotitaloutta, pk-yritystä tai maatilataloutta. Asiakkailleen Säästöpankkiryhmä tarjoaa kattavien vähittäispankkipalvelujen lisäksi sijoittamisen, kodinvaihdon ja vakuuttamisen palvelut. Säästöpankkiryhmään kuuluu 23 Säästöpankin lisäksi Sp-Rahastoyhtiö, Sp-Henkivakuutus, Säästöpankkien Keskuspankki Suomi Oyj, kiinteistönvälitysketju Sp-Koti ja Säästöpankkiliitto Osk. Säästöpankkiryhmä työllistää noin 1200 ihmistä eri puolilla Suomea. www.saastopankki.fi

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.