Seuraa Säästöpankkiryhmä

Säästöpankkiryhmä tuoteyhteistyöhön Taalerin kanssa

Lehdistötiedote   •   Kesä 13, 2018 09:00 EEST

Sopimuksen allekirjoittajat Ville Raunio, Ari Metso, Petteri Vaarnanen ja Samu Lang odottavat tuoteyhteistyötä innolla.

Taaleri ja Säästöpankkiryhmä ovat allekirjoittaneet tuoteyhteistyön aloittavan sopimuksen. Ensimmäinen sopimukseen perustuva sijoitusratkaisu on tavoitteena lanseerata vuoden 2018 loppuun mennessä. Ympäristöteeman ympärille rakentuvan erikoissijoitusrahaston hallinnoinnista vastaa Sp-Rahastoyhtiö Oy. Merkittävä osuus rahaston varoista tullaan sijoittamaan Taaleri Pääomarahastot Oy:n hallinnoimien vaihtoehtorahastojen rahasto-osuuksiin.

Yhteistyön tavoitteena on edistää Taalerin ja Säästöpankkiryhmän liiketoimintaa tarjoamalla asiakkaille mielenkiintoisia ja kilpailukykyisiä tuotteita ja palveluita. Alkavaa yhteistyötä kehitetään myös tulevaisuudessa.

”Näemme tuoteyhteistyön Säästöpankkiryhmän kanssa tarjoavan molemmille osapuolille mielenkiintoisia mahdollisuuksia kasvattaa liiketoimintaa”, Taaleri Oyj:n varainhoitosegmentistä vastaava Samu Lang kertoo.

”Pääomarahastoillamme luomme uudenlaisia sijoitusmahdollisuuksia sekä rakennamme suomalaista yhteiskuntaa ja luomme uutta työtä. Yhteistyöllämme haluamme osaltamme auttaa kaikkia suomalaisia näkemään omistamisen hyödyt ja löytämään oman vastuullisen tapansa omistaa. Omistajuushan kuuluu kaikille”, painottaa Taaleri Pääomarahastot Oy:n toimitusjohtaja Ari Metso.

”Meillä säästöpankkilaisilla on tärkeä tehtävä – me edistämme asiakkaidemme taloudellista hyvinvointia. Perustehtävämme on säilynyt samana jo lähes 200 vuotta. Olemme tunnettuja asiakaskeskeisyydestä, talouden huippuosaamisesta ja Suomen parhaasta palvelusta. Yhteistyö Taalerin kanssa tuntuu luonnolliselta, sillä haluamme tarjota asiakkaillemme laajasti erilaisia mahdollisuuksia vaurastua.” Sp-Rahastoyhtiön toimitusjohtaja Petteri Vaarnanen sanoo.

Säästöpankkiryhmän muodostavat 23 paikallista Säästöpankkia sekä Helsingin Vallilassa toimiva Säästöpankkikeskus. Säästöpankkikeskukseen kuuluu muun muassa Sp-Rahastoyhtiö Oy, joka tarjoaa sijoitusrahasto- ja varainhoitopalveluja. Säästöpankeilla on yhteensä lähes puoli miljoonaa asiakasta.

Lisätietoja:

Petteri Vaarnanen, toimitusjohtaja, Sp-Rahastoyhtiö Oy, 040 721 8779, petteri.vaarnanen@saastopankki.fi

Samu Lang, Johtaja, Varainhoidon liiketoimintasegmentti, Taaleri Oyj, 050 422 6334, samu.lang@taaleri.com

Ari Metso, Toimitusjohtaja, Taaleri Pääomarahastot Oy, 045 123 6890, ari.metso@taaleri.com

Säästöpankkiryhmä edistää yksilön ja yhteisön taloudellista hyvinvointia. Tahdomme, että meidät tunnetaan rohkeudesta, asiantuntijuudesta ja intohimosta tehdä erinomaista asiakastyötä. Säästöpankkiryhmän muodostavat 23 paikallista Säästöpankkia sekä Helsingin Vallilassa toimiva Säästöpankkikeskus. Tarjoamme asiakkaillemme kattavien vähittäispankkipalvelujen lisäksi sijoittamisen, kodinvaihdon ja vakuuttamisen palveluja.

Säästöpankkiryhmä työllistää noin 1400 ihmistä eri puolilla Suomea. www.saastopankki.fi

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.