Seuraa Säästöpankkiryhmä

Säästöpankkiryhmä uudistaa peruspankkijärjestelmänsä

Lehdistötiedote   •   Tammi 23, 2019 10:11 EET

Säästöpankkiryhmä vastaa toimintaympäristön ja asiakaskäyttäytymisen muutoksiin uusimalla peruspankkijärjestelmänsä. Uusi peruspankkijärjestelmä tukee Säästöpankkiryhmän digitaalista strategiaa ja kasvutavoitteita markkinoilla.

Toiminnan pääpainopiste Säästöpankkiryhmässä on asiakaskokemuksen eli säästöpankkikokemuksen kokonaisvaltainen kehittäminen. Säästöpankkikokemus yhdistää digitaalisen ja henkilökohtaisen asiakaspalvelun Suomen parhaaksi asiakaskokemukseksi. Säästöpankkiryhmä on toistuvasti asiakastyytyväisyysmittausten kärjessä ja panostaa vahvasti asiantuntemuksen kehittämiseen ja palvelujen saatavuuteen.

”Moderni pankkitoiminta edellyttää nopeaa, joustavaa ja kumppanien välisen yhteistyön mahdollistavaa järjestelmäarkkitehtuuria. Tarvitsimme strategisen palvelutoimittajakumppanin, jolla on vahva näkemys tulevaisuuden pankkijärjestelmäarkkitehtuurista ja kyky toteuttaa sekä ylläpitää kokonaisvaltaisia ratkaisuja. Uuden järjestelmän myötä pystymme tarjoamaan asiakkaillemme uusia digitaalisia tuotteita ja palveluita entistä nopeammin ja kustannustehokkaammin”, toteaa Säästöpankkiryhmän toimitusjohtaja Tomi Närhinen.

Uuden Temenos T24 -peruspankkijärjestelmän toimittaa yhdysvaltalainen Cognizant Technology Solutions. Osana monivuotista sopimusta nykyinen IT-palvelutoimittaja ja Säästöpankkiryhmän osittain omistama Oy Samlink Ab siirtyy Cognizant Technology Solutions Finland Oy:n omistukseen.

Kyseessä on mittava muutoshanke, jonka ydin on peruspankkitoimintojen järjestelmäuudistuksessa, mutta samanaikaisesti kyse on myös liiketoiminnan ja toimintamallien muutoksesta nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä. 

Säästöpankkiryhmä edistää yksilön ja yhteisön taloudellista hyvinvointia. Tahdomme, että meidät tunnetaan rohkeudesta, asiantuntijuudesta ja intohimosta tehdä erinomaista asiakastyötä. Säästöpankkiryhmän muodostavat 23 paikallista Säästöpankkia sekä Helsingin Vallilassa toimiva Säästöpankkikeskus. Tarjoamme asiakkaillemme kattavien vähittäispankkipalvelujen lisäksi sijoittamisen, kodinvaihdon ja vakuuttamisen palveluja.

Säästöpankkiryhmä työllistää noin 1400 ihmistä eri puolilla Suomea. www.saastopankki.fi

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.