Seuraa Säästöpankkiryhmä

​Säästöpankkiryhmän digivetäjäksi Kai Koskela

Lehdistötiedote   •   Marras 18, 2015 06:10 EET

Kai Koskela on nimitetty Säästöpankkiryhmän CDO:ksi (Chief digital officer) 12.10.2015 alkaen. Tehtävä on ryhmässä uusi.

Uudessa roolissaan Koskelan päätehtävänä on vauhdittaa Säästöpankkiryhmän liiketoiminnan digitalisointia. Yksi tärkeimmistä tehtävistä on digitaalisen Säästöpankki-kokemuksen kehittäminen.

- Kokemus ei synny pelkistä digitaalisista palveluista vaan koko Säästöpankkiryhmän tavasta toimia digitaalisessa ajassa. Meidän tulee ymmärtää asiakkaiden muuttuvat tarpeet ja kyetä vastaamaan uusiin odotuksiin – olipa kyse sitten palveluajoista, henkilökohtaisuudesta tai toiminnan nopeudesta, Koskela sanoo.

Kai Koskela on aiemmin työskennellyt muun muassa Satama Interactivessa ja OP Ryhmässä. Viimeisten 15 vuoden aikana hän on muun muassa kehittänyt digipalveluja ja digitaalista liiketoimintaa, digitalisoinut prosesseja sekä sovittanut toimintatapoja tai prosesseja digimaailmaan sopiviksi. Kaikissa tehtävissään hän on ollut digitalisoitumisen äärellä liiketoiminnan, asiakaskokemuksen ja teknologian leikkauspisteissä.

Lue lisää Koskelan haastatteluista, joissa hän pohtii muun muassa kuluttajien pankkiasiointia tulevaisuudessa sekä antaa yritysjohdolle kymmenen teesiä digitaipaleelle

Lisätietoja

kai.koskela@saastopankki.fi
teemu.salmi@saastopankki.fi

Säästöpankki on Suomen vanhin pankkiryhmä, jonka asiakkaana on 470 000 suomalaista kotitaloutta, pk-yritystä tai maatilataloutta. Asiakkailleen Säästöpankkiryhmä tarjoaa kattavien vähittäispankkipalvelujen lisäksi sijoittamisen, kodinvaihdon ja vakuuttamisen palvelut. Säästöpankkiryhmään kuuluu 23 Säästöpankin lisäksi Sp-Rahastoyhtiö, Sp-Henkivakuutus, Säästöpankkien Keskuspankki Suomi Oyj, kiinteistönvälitysketju Sp-Koti ja Säästöpankkiliitto Osk. Säästöpankkiryhmä työllistää noin 1150 ihmistä eri puolilla Suomea. www.saastopankki.fi

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.