Seuraa Säästöpankkiryhmä

Teemu Salmi Säästöpankkiryhmän viestintäpäälliköksi

Lehdistötiedote   •   Huhti 24, 2015 10:07 EEST

KTM, MBA Teemu Salmi (39) on nimitetty Säästöpankkiryhmän viestintäpäälliköksi 23.3.2015 alkaen. Hän vastaa liiton ulkoisesta ja sisäisestä viestinnästä ja raportoi markkinointi- ja viestintäjohtaja Katja Änkilälle.

Teemu Salmi kuuluu Säästöpankkiryhmän markkinointi- ja viestintätiimiin ja vastaa ryhmän mediayhteistyön ja sisällöntuotannon kehittämisestä sekä ryhmän sijoittaja- ja talousviestinnästä.

Salmi tuli Säästöpankkiryhmään Nordean konserniviestinnästä, missä hän työskenteli viisi vuotta vanhempana viestintäkonsulttina. Vuodet 2004–2010 hän toimi Valtiokonttorissa viestintätehtävissä rahoitus- ja vakuutustoimialoilla sekä oli valtion varainhankinnassa, likviditeetinhallinnassa ja sijoittajasuhdeasioissa erilaisissa asiantuntijatehtävissä.

Yhteystiedot:
Puhelin (09) 5480 5242
Sähköposti teemu.salmi(at)saastopankki.fi

Säästöpankki on Suomen vanhin pankkiryhmä, jonka asiakkaana on 470 000 suomalaista kotitaloutta, pk-yritystä tai maatilataloutta. Asiakkailleen Säästöpankkiryhmä tarjoaa kattavien vähittäispankkipalvelujen lisäksi sijoittamisen, kodinvaihdon ja vakuuttamisen palvelut. Säästöpankkiryhmään kuuluu 25 Säästöpankin lisäksi Sp-Rahastoyhtiö, Sp-Henkivakuutus, Säästöpankkien Keskuspankki Suomi Oy, kiinteistönvälitysketju Sp-Koti ja Säästöpankkiliitto Osk. Säästöpankkiryhmä työllistää n. 1155 ihmistä eri puolilla Suomea. www.saastopankki.fi

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.